Café Zin | Omgaan met tegenslag en loslaten wat vastzit

Café Zin | Omgaan met tegenslag en loslaten wat vastzit
Datum 28 oktober
Tijd 20:00 - 22:00 uur
Locatie Amersfoort
Entree
7,50 euro

Soms gaat het mis in je leven, dat noemen we tegenslag. Er zijn natuurlijk ook schaarse zondagskinderen, maar iedereen zal wel eens een tegenslag ervaren. Je relatie loopt mis,  je werk houdt op en ontslag volgt, of je lichaam zegt ‘stop’. Je voelt je kwetsbaar en hopeloos, en weet het korte of lange tijd niet meer. Hoe vind je dan in die kwetsbaarheid een nieuwe weg of een nieuw lichtpunt?

André Meiresonne zal bij ons spreken over tegenslag in het leven en hoe daar mee om te gaan. Loslaten. Dat wat je hebt opgebouwd aan zekerheden, relaties, werk en aanzien, met pijn en moeite. Gaandeweg komt er een gevoel van bevrijding en opluchting,  je krijgt weer vertrouwen in jezelf en meer perspectief in wat je blijkt te kunnen. In aansluiting op het thema zal er mogelijk nog een kleine oefening worden gedaan rondom dit thema.

André is opgeleid als bestuurs-jurist en geestelijk verzorger. Hij werkte in de communicatie en marketing, training en coaching, is vrijzinnig voorganger en geeft als ‘Dominee voor de Ongelovigen’ lezingen en workshops over ‘Zin in je leven’.

Belangstelling?

  • 28 oktober: inloop met koffie en thee 19.45 uur.  Presentatie 20.00 uur – 21.30 uur. Napraten onder het genot van een glaasje tot 22.00 uur.
  • Johanneskerk, Westsingel 30, Amersfoort. Ingang aan de Molenstraat.
  • Kosten: 7,50 Euro ( contant) inclusief drankjes.
  • Contactpersoon: Marina Schaink, tel. 06-25041969

Agenda