Creatieve Midweek op landgoed Fredeshiem

Elden Miller via Pixabay Creatieve Midweek op landgoed Fredeshiem
Datum 2 augustus - 6 augustus
Tijd 12:30 - 11:30 uur
Locatie Fredeshiem
Entree
525 euro

De Creatieve midweek wordt gehouden op Buitengoed Fredeshiem: een prachtige locatie met goede faciliteiten en vriendelijke mensen. De kamers liggen op de begane grond; ze zijn voorzien van toilet en douche. We beginnen met een gezamenlijke lunch, direct na aankomst. Na de lunch gaan we meteen creatief aan de slag. Het inrichten van de kamers kan dan aan het eind van de middag gebeuren.

Cursus – schilderen

Docente Antje Sonnenschein zal ons begeleiden en enthousiasmeren bij het schilderen. Na instructie kunnen we aan de slag met een onderwerp en/of techniek. Maar je kunt echter ook zelf bepalen wat je wilt doen.

Wanneer je het jezelf gemakkelijk wil maken, dan kun je de benodigde materialen voor de gehele midweek aanschaffen voor 25,= (graag contant meenemen); ook die keuze aangeven op het inschrijfformulier.

Literaire bijdrage met als thema ‘Fantasie’

‘s Avonds praten we wat met elkaar rondom een thema. Dit jaar is het thema fantasie. We vragen de deelnemers om een korte tekst (eigen werk of werk van iemand die je inspireert) over het thema mee te nemen, en die voor te dragen bij een der maaltijden. Graag die tekst op een half A4 (bij voorkeur staand). Leuk als je daaraan meedoet. Corine maakt dan na afloop van de midweek een boekje met die teksten.

Meedoen?

  • Periode: vanaf maandag 2 augustus (1e activiteit: samen lunchen om 12.30 uur) t/m vrijdag 6 augustus (afscheid na de koffie)
  • Locatie en adres: Buitengoed Fredeshiem: Eiderberg 2, 8346 KJ Steenwijk-de Bult, tel. 0521-535100
  • Vervoer: je kunt van/naar de locatie meerijden met een taxibusje tegen geringe vergoeding
  • Kosten: 525 euro voor een verblijf volpension op een één persoonskamer; drank (fris/alcohol) valt hierbuiten en wordt individueel afgerekend bij vertrek
  • Materiaal: zelf meenemen óf een pakket afnemen à 25 euro
  • Inlichtingen: Leontine Kaptein 072 5334118 of  06 47872767
  • Opgave: Landelijke bureau 030 231 69 70 of info@remonstranten.org / graag de gegevens die op het inschrijfformulier gevraagd worden doorgeven, mag ook in een emailbericht

Agenda