De Koningskamer met Mathieu Segers

MikesPhotos De Koningskamer met Mathieu Segers
Datum
21 maart
Tijd
20:00 - 22:00 uur
Entree
12,50 euro

In de Koningskamer zal professor Segers de actuele stand van zaken ten aanzien van de Brexit duiden. Hij zal de huidige situatie verbinden met de Britse geschiedenis met de Europese integratie. Op basis daarvan zal hij ook scenario’s schetsen voor de toekomst.

Mathieu Segers (1976) is hoogleraar Eigentijdse Europese Geschiedenis en Europese Integratie aan de Universiteit Maastricht en Decaan van het University College Maastricht. Hij is columnist voor het Financieel Dagblad en De Groene Amsterdammer. Daarnaast is hij verbonden aan de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR) en lid van de Adviesraad Internationale Vraagstukken (AIV).

Opzet van de avond

Het programma begint om 20:00 uur. Bestelde kaartjes (zie de pagina Kaarten bestellen/betalen) kunnen tot 19:50 uur afgehaald worden in de hal van De Koningskamer, Koningslaan 2b, Bussum. De lezing duurt circa 45 minuten, dan is er een hele korte pauze. Het tweede deel bestaat uit vragen aan de spreker en wordt uiterlijk om 22:00 uur afgerond; daarna kan er nagepraat worden met een glaasje wijn.

Kaarten

Kaarten zijn 12,50 euro in de voorverkoop op de website. Aan de zaal kost een kaartje 15 euro. ALs u niet van tevoren reserveert, loopt u de kans dat u misgrijpt.

Agenda