Lunchbijeenkomst met burgemeester Agnes Schaap

Lunchbijeenkomst met burgemeester Agnes Schaap
Datum 13 december 2019
Tijd 12:00 - 13:30 uur
Locatie Oosterbeek
Entree
10 / 12,50 euro

Een gezonde driegangenlunch in de consistorie (de grote vergaderzaal) van de kerk, in combinatie met stof tot gesprek en nadenken in de vorm van een inleiding: dat is de succesformule van onze lunchbijeenkomsten. U dient zich vooraf aan te melden, uiterlijk de woensdag vóór de bijeenkomst, bij Gerda Versteegen (zie hieronder).

Kosten : € 10,- p.p. inclusief lunch voor leden en vrienden, voor anderen € 12,50. De lunches beginnen om 12 uur en duren in de regel tot 13.30 uur. Aanmelden bij voorkeur per e-mail: gverstee@xs4all.nl, of telefonisch: 026-3336114.

Lunchen met burgemeester Agnes Schaap

Agnes Schaap (PvdA) is sinds 2017 burgemeester van de gemeente Renkum, waartoe ook Oosterbeek behoort. Zij is de eerste vrouwelijke burgemeester van deze gemeente. Eerder was zij bestuurder van een zorginstelling in Malden en gemeenteraadslid en wethouder in de gemeente Wijchen. De remonstrantse gemeente zoekt de verbinding met de lokale gemeenschap. Ook burgemeester Schaap hecht grote waarde aan verbinding. Hoe kijkt Agnes Schaap als burgemeester aan tegen de rol van kerken en van levensbeschouwing in de lokale samenleving? Daarover kunnen wij tijdens de lunchbijeenkomst op 13 december met haar in gesprek gaan.

Agenda