Schilderworkshop: Kom creëren!

Uwe Baumann via Pixabay Schilderworkshop: Kom creëren!
Datum 16 april
Tijd 19:30 - 22:00 uur
Locatie Arnhem

Kom creëren, maak een creatie op doek. Op donderdag 16 april is schilderes Han Mes de bron van inspiratie voor de schilderworkshop in de parkstraatkerk. Na inloop met koffie en thee gaan we onder leiding van Esther Wittenberg om 19.30 uur van start. Esther geeft eerst een introductie op het werk en de visie van Han Mes. Daarna gaan we zelf aan de slag met kwast en doek. Ieder maakt een eigen creatie met zijn/haar eigen gestalte erin. Het werk van Han Mes dient daarbij als inspiratiebron en Esther als vraagbaak voor techniek en tips. Rond 22.00 uur sluiten we af.

Schilderes Han Mes combineert in haar kleurrijke werk mens, omgeving/landschap en soms oneindigheid. voor Han Mes betekent schilderen de verwerking van eigen gewaarwordingen en dromen, waarin soms mensen een rol spelen en soms ook niet. de sfeer van een doek is belangrijk voor haar. Op haar website citeert zij een gedicht van Judith C.E. Belinfante:

Vanuit de stilte
vanuit de ruimte
ontstaat in vlek en vlak
een kleur
een vorm
een mens in zijn
oneindigheid.

Dit gedicht en de werken van Han Mes vormen de start van de schildercreatie. U kunt zich tot 12 april aanmelden bij het secretariaat van de parkstraatgemeente info@parkstraatgemeente.nl

Agenda