Voorstelling Rood Mos ‘Hoe en waarom de dood in het leven kwam. En andersom.’

Manfred Richter via Pixabay Voorstelling Rood Mos ‘Hoe en waarom de dood in het leven kwam. En andersom.’
Datum 22 maart
Tijd 11:00 - 13:00 uur
Locatie Arnhem
Entree
5 / 10 euro

Een programma met verhalen over het eeuwige leven van in den beginne en hoe en waarom daarna de dood in het leven kwam. Hoe het leven en de dood daarna eindeloos met elkaar onderhandelden, elkaar te slim af wilden zijn en elkaar eindeloos voor de gek hielden. Met tussendoor kleurrijke verhalen over het leven na de dood en, tenslotte, hoe en waarom (soms) het leven weer in de dood is gekomen. En alles weer van vooraf aan kan beginnen. Verhalen vol nieuwsgierigheid en kwinkslag om het onbegrijpelijk tóch te kunnen begrijpen.

Alle verhalen zijn gezet op de muziek van de muzikanten van Rood Mos. Muziek niet voor één gat te vangen die dwars in, door en tussen alle verhalen opduikt, met  een ruime plaats voor het toeval en de inspiratie van het moment.

Een programma van Rood Mos bestaat uit een voorstelling en de mogelijkheid deel te nemen aan de gezamenlijke lunch die daar op aansluit: een verrassende verzameling hapjes met ingrediënten en recepten uit alle hoeken en gaten van de wereld. U kunt reserveren voor óf alleen de voorstelling óf voor voorstelling én lunch.

Tijden

11.00-12.15 voorstelling
12.15-13.00 gezamenlijke lunch

Prijzen

voorstelling: €10,
8 t/m 16 en wijkbewoners Spijkerkwartier:  €5
lunch: €5,-

Kaarten kunt u bestellen via de website van Rood Mos.

 

Agenda