25 juni 2018

Wijziging invulling landelijke taken Joost Röselaers

Geschreven door Redactie

Met ingang van 1 september a.s. zal Joost Röselaers terugtreden als Algemeen Secretaris van de Remonstranten. Joost heeft dit besluit genomen op basis van persoonlijke afwegingen. Zijn kracht ligt primair op het gebied van vernieuwing, het genereren van media-aandacht en het zoeken van verbinding tussen de Remonstranten en de samenleving. In zijn huidige functie heeft hij onvoldoende tijd en mogelijkheden om deze kwaliteiten tot hun recht te laten komen.

Ook na 1 september zal Joost Röselaers zich voor de Remonstranten landelijk blijven inzetten, op een wijze waarop zijn kracht, talent en deskundigheid tot hun recht komen. Hij zal een leidende rol blijven spelen in de media-presentie, vernieuwingsplekken, innovatieve projecten en de activiteiten rond 400 jaar remonstranten.

Over Redactie

Redactie

De redactie van Remonstranten.nl bestaat uit Liesbeth Orthel, Joost Röselaers, Michel Peters en Jaap Marinus. Zij opereren vanuit het Landelijk Bureau in Utrecht en komen wekelijks bij elkaar om voor jou de meest actuele, inspirerende, verdiepende en/of remonstrantse blogs te publiceren. Voor tips kun je het contactformulier gebruiken.

Gerelateerd