Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

HET GODDELIJKE: In ons, tussen ons en rondom ons

23 maart | 10:00 16:00

Het goddelijke… Dat wat je optilt, dat groter is dan jezelf? Het ervaren van rust, gedragen worden, liefde, kracht, troost of misschien ervaar jij het op heel andere wijze? En welke naam geef je het: God, het goddelijke, het Heilige, het Hogere , het spirituele of welke naam is voor jou passend?  

In drie bezinningsdagen in Den Haag nodigen we je uit om het goddelijke nader te onderzoeken in jezelf en het ervaren ervan te verdiepen. De bezinningsdagen op 23 september en 25 november zijn geweest, de derde bezinningsdag vindt plaats op 23 maart 2024.


De dagen bieden een helder kader hoe we ons meer bewust kunnen worden van het goddelijke, in onszelf, in contact met de ander, als ook in de wereld rondom ons. Centraal staat ruimte en respect voor de eigen ervaring en beleving. Met veel praktische oefeningen, ook voor thuis. 

Begeleiding is in handen van Sylvia I. Saakes. Zij studeerde psychologie (USA) en politicologie (Amsterdam). Ze werkte onder meer in ontwikkelingssamenwerking (Ministerie van Buitenlandse Zaken, NOVIB/OXFAM, lokale NGO’s) en in traumaverwerking van mensen in ernstige crises.  Ze schreef meerdere boeken over hoe we in moeilijke situaties toch – of juist dan – diepere lagen in onszelf kunnen ervaren. Ze geeft lezingen, individuele sessies en cursussen. www.sylvia-i-saakes.com 

Toegang: 20 euro per dag, of 50 euro voor drie dagen. 

Opgave gewenst, via tel 070-3250779,  remondenhaag@hetnet.nl (maximaal 10 deelnemers). 

Remonstranten Den Haag

Den Haag, Laan van Meerdervoort 955