Prijsuitreiking Het vrije lied

Prijsuitreiking Het vrije lied
Datum 13 november
Tijd 14:00 - 16:00 uur
Locatie Utrecht
Entree
gratis

HET VRIJE LIED – EVENT ZATERDAG 13 NOVEMBER 14.00 uur. Geertekerk, Utrecht (Geertekerkhof 23). Prijsuitreiking van de wedstrijd. ‘Het vrije lied’ is een wedstrijd voor tekstdichters om met goede teksten te komen voor kerkelijk gebruik. In 2019 is de eerste versie geweest. Toen zijn de beste 10 teksten door musici op muziek gezet en uitgegeven in het boekje ‘Het vrije lied 2019’. Nu de volgende editie. Tijdens het middagprogramma worden de winnende teksten gelezen, de jurywinnaar bekendgemaakt en een publiekswinnaar gekozen. We zingen samen met een delegatie van het Kamerkoor van de Geertekerk en organist Ere Lievonen de nieuwe liederen die bij de teksten zijn gemaakt. Toegang is gratis, wel gaan we er vanuit dat u de nieuwe bundel koopt à € 12,50. Het programma duurt tot ongeveer 16 uur. Meer info op https://hetvrijelied.nl/

Deurbeleid

Het adres van de Geertekerk is Geertekerkhof 23 in Utrecht. De kerk bevindt zich op loopafstand van Utrecht Centraal. Bij de kerk is alleen (duur) betaald parkeren. Iets goedkoper parkeer je bij de Nicolaas Beetsstraat (5 min. lopen).

We gaan er nu vanuit dat het huidige beleid van de Geertekerk op 13 november nog van kracht is (bij evenementen moet u een QR-code kunnen laten zien van de CoronaCheck-app, van tevoren reserveren niet nodig). Mocht dit veranderen, dan zullen wij dat op deze website vermelden.

Agenda