Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lezing met muziek ‘Naar het einde van de aarde’

29 maart 2023 | 20:15 21:30

David Hordijk begon zijn voettocht in 2021 vanuit Helmond, via Santiago de Compostella naar het Spaanse Finisterre. Dat betekent letterlijk “het einde van de aarde”. De symboliek van die plek en deze wandeling is dat je jezelf helemaal losmaakt van je vertrouwde omgeving en vaste patronen zoals van en naar je werk gaan, om vervolgens vrijer terug te keren. In “Naar het Einde van de Aarde” vertelt David het persoonlijke verhaal van zijn tocht, waarom hij op pad ging en wat zijn tocht hem heeft gebracht. In die vier maanden en 2.500 km lange wandeling maakte hij vele avonturen mee en had talrijke betekenisvolle en grappige ontmoetingen.

Middels crowdfunding zamelde David geld in om er voor te zorgen dat hij zijn eigen piano zou aantreffen op de kliffen van Finisterre. Met behulp van vrienden die de piano wilden komen brengen vanuit Nederland kon hij een concert geven en een videoclip laten opnemen.

Deze avond neemt David je mee op zijn boeiende reis, hij begeleidt zichzelf op de piano met zijn eigen composities en prachtige beelden die hij onderweg heeft gemaakt. Na afloop is er ook ruimte om vragen te stellen.

Nieuwsgierig?

Datum en tijd: woensdag 29 maart van 20.00 – 22.00 uur
Entree: gratis – een vrijwillige bijdrage na afloop is fijn

Remonstranten Eindhoven

Dommelhoefstraat 1A
Eindhoven,