Beeldpuzzel

Beeldpuzzel

18 augustus 2023
Geschreven door Redactie

Tja, de zomer is weer voorbij. Op het landelijk bureau moeten we nog een beetje op gang komen voor we met het échte werk beginnen. Dan krijg je dit: een beeldpuzzel. Kan je alvast warm draaien, er weer in komen. Want hoe goed is jouw Bijbelkennis? Of moeten we zeggen taalgevoel? In deze puzzel zitten zeker twaalf uitdrukkingen, gezegden die ontleend zijn aan de Bijbel. Een eerste proefpersoon haalde er meer uit dan wij erin stopten, dus wij zijn benieuwd hoe het jullie vergaat.

Je hebt tot 4 september de tijd om ons je oplossingen toe te sturen t.a.v. Liesbeth Orthel / info@remonstranten.org. Er zal een winnaar zijn en een prijsje.

(Je kan de puzzel downloaden om hem beter te bekijken)

Over Redactie

Redactie

De redactie van Remonstranten.nl bestaat uit Annemarie Gerretsen, Liesbeth Orthel en Michel Peters. Zij opereren vanuit het Landelijk Bureau in Utrecht en komen wekelijks bij elkaar om voor jou de meest actuele, inspirerende, verdiepende en/of remonstrantse blogs te publiceren. Voor tips kun je het contactformulier gebruiken.

Gerelateerd

30 mei 2024

Over grenzen heen

Liesbeth Orthel ondergaat in museum De Pont in Tilburg de werken van Laure Prouvost. Spel met taal en beeld, met werke
2 mei 2024

Als vrijheid niet vanzelfsprekend is

Op 5 mei vieren we onze vrijheid. Hoe beleven mensen die onvrijheid hebben meegemaakt de vrijheid die wij in ons land ke
15 februari 2024

Volhouden #40dagen

De veertigdagentijd, ofwel de lijdensweken. Voor zover ik mij herinner, had die periode nauwelijks een bijzondere beteke