Exclusief voor remonstranten: kunstenaar Hans Withoos leidt ons door museum Flehite in Amersfoort

Exclusief voor remonstranten: kunstenaar Hans Withoos leidt ons door museum Flehite in Amersfoort

Afbeelding: Hans Withoos
2 mei 2022
Geschreven door Redactie

Fotograaf en kunstenaar Hans Withoos was spreker op de remonstrantse Beraadsdag op 12 maart. Exclusief voor ons geeft hij op donderdag 12 mei om 19.30 uur en op maandag 16 mei om 14.00 uur een rondleiding door museum Flehite in Amersfoort.

Daar exposeert hij met de  tentoonstelling ‘Ander Licht op Withoos – Drie generaties Withoos’. In het museum hangen negentig werken van drie generaties Withoos; van voorvader Mathias uit de 17e eeuw, zijn kinderen én van hemzelf, nazaat Hans Withoos dus. Kosten: 15,- (inclusief een drankje). Opgave: info@remonstranten.org.

Beluister nu het interview dat Jan Berkvens met hem hield over zijn werk:

 

 

 

Over Redactie

Redactie

De redactie van Remonstranten.nl bestaat uit Annemarie Gerretsen, Liesbeth Orthel en Michel Peters. Zij opereren vanuit het Landelijk Bureau in Utrecht en komen wekelijks bij elkaar om voor jou de meest actuele, inspirerende, verdiepende en/of remonstrantse blogs te publiceren. Voor tips kun je het contactformulier gebruiken.

Gerelateerd

27 maart 2023

Naastenliefde verdraagt geen uitsluiting. Statement Remonstrantse kerk op Goeree-Overflakkee (Sommelsdijk)

De LHBTIQ+ gemeenschap op Goerree Overflakkee wilde op 4 mei in Nieuwe Tonge een krans leggen. Dat werd hen geweigerd va
2 februari 2023

Verlies elkaar niet als polarisatie dichtbij komt

De SIRE campagne 'Verlies elkaar niet als polarisatie dichtbij komt' is remonstranten uit het hart gegrepen, schrijft Ko
24 januari 2023

Waar ben jij dankbaar voor?

Miriam van Praagh schrijft dagelijks op waar ze dankbaar voor is. Daar kikkert ze van op... Lees verder