1 juli 2016

Liggen we echt plat in de zomer?

Geschreven door Michel Peters
Remonstranten Foto: Alan Light Liggen we echt plat in de zomer?

In de zomer zijn we van huis en komen we minder aan bloggen toe. Maar niet elke volger van onze website is ook op pad. Misschien ben je pensionado en kijk je wel uit om je in de zomerdrukte te wagen. Wie weet moet die klus op het werk nog af of vraagt de studie extra tijd. Je kunt ook gewoon geen zin hebben om weg te gaan of geen geld. Voor jou hebben we goed nieuws: je hoeft de Remonstranten deze zomer niet te missen. Christiane Berkvens schrijft al jaren korte ‘Miniaturen’ in ons magazine AdRem. Speciaal voor jou zocht zij de leukste en zonnigste stukken van de afgelopen jaren bij elkaar. Die plaatsen wij in de zomer wekelijks op onze website. En als de actualiteit erom vraagt, schrijven we toch een blog.

Proefnummer AdRem, remonstrants magazine

Vraag nu een proefnummer aan van AdRem, het remonstrantse magazine!

En ook sommige gemeenten gaan gewoon door

En ook enkele remonstrantse gemeenten in het land zitten in de zomer niet stil. In Twente vertellen ze je bijvoorbeeld graag over de tuinen in de gedichten van Rutger Kopland. En laten ze je horen hoe muziek je in religieuze vervoering kan brengen.  In Deventer doen ze uit de doeken hoe de bijbel in de Bommelverhalen terugkomt en vertelt Arjo Klamer over de ideeën die hij ontwikkelde voor een economie die op waarden is gebaseerd.

Blijf erbij dus. Na de zomer zijn we weer live aanwezig met inspirerende, verdiepende en actuele blogs. Een goede vakantie gewenst!

Over Michel Peters

Michel Peters

Michel Peters (1962) werkt als projectmedewerker bij de Remonstranten. Hij studeerde Nederlands en werkte voorheen als senior beleidsmedewerker bij de mensenrechtenorganisatie Justitia et Pax.

Gerelateerd