4 januari 2016

Remonstranten kopen aandacht voor hun preken. Nieuwe reclamecampagne start morgen!

Geschreven door Redactie
Remonstranten Foto: Richard Masoner Remonstranten kopen aandacht voor hun preken. Nieuwe reclamecampagne start morgen!

Het is nog nooit eerder gedaan. Radiocommercials voor de zondagse preek. De nieuwe ronde van de remonstrantse campagne ‘Geloof begint bij jou’ kenmerkt zich door verdieping en verbinding met lokale remonstrantse kerken. Naast posters in alle plaatsen waar een remonstrantse kerk is, komt er een wekelijkse preek van de week. Via radiocommercials op NPO Radio 1, 2 en 4 verklappen we alvast waar de preek over gaat. Zo komen typisch remonstrantse thema’s als geloof & wetenschap, filosofie en humor/relativeringsvermogen langs.

De eerste preek van de week is op 10 januari in Rotterdam: dominee Tjaard Barnard praat met de aanwezigen over ‘Mijn God begon met de oerknal’: heeft God de oerknal geschapen of hebben wij mensen toen wij uit de oerknal ontstonden zelf God gemaakt? Op 17 januari neemt hoogleraar Christa Anbeek het stokje over in Utrecht: ‘Mijn God laat zich niet kennen’. En zo gaan we verder het land door.

Mijn God laat zich niet kennen - RemonstrantenMijn God schiep eerst de dieren - RemonstrantenMijn God laat vrouwen voorgaan - RemonstrantenMijn God gelooft in mij - RemonstrantenMijn God kan tegen een grapje - RemonstrantenMijn God begon met de oerknal - Remonstranten

Over Redactie

Redactie

De redactie van Remonstranten.nl bestaat uit Annemarie Gerretsen, Liesbeth Orthel en Michel Peters. Zij opereren vanuit het Landelijk Bureau in Utrecht en komen wekelijks bij elkaar om voor jou de meest actuele, inspirerende, verdiepende en/of remonstrantse blogs te publiceren. Voor tips kun je het contactformulier gebruiken.

Gerelateerd