Miniseminar Groene Theologie

Miniseminar Groene Theologie
Datum 25 mei 2021
Tijd 20:00 - 22:00 uur
Locatie Utrecht
Entree
vrijwillige bijdrage

Trees van Montfoort spreekt over ‘Groene Theologie’. Hoe is ons geloof verbonden met vragen rond de klimaatsverandering? Wat kan onze geloofstraditie bijdragen aan de manier waarop wij met de aarde omgaan?

Op een heel eigen wijze voegt Barbara de Beaufort, theoloog en kunstenaar, haar visie daarbij. De natuur en de verwondering zijn belangrijke thema’s voor haar. Samen met boswachter Aaldrik Pot schreef zij twee prachtige natuurdagboeken: ‘De onsterfelijke nachtegalen’ en ‘Met huid en haar – brieven over het verlangen naar buiten’.

Harpiste Wendy Rijken zal de avond muzikaal omlijsten.

Interesse?

  • Datum en tijd: dinsdag 25 mei, 20:00 – 22:00
  • Plaats: Geertekerk (30 personen) / Online livestream (onbeperkt)
  • Aanmelden: I.v.m. de coronaregels kunnen maximaal 30 mensen in de kerkzaal meedoen aan dit miniseminar; alle anderen kunnen via livestream  meekijken. Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier (aanmelding voor de kerkzaal op volgorde van binnenkomst).
  • Om dit miniseminar mogelijk te maken, vragen wij u een vrijwillige bijdrage te doen. U kunt uw bijdrage overmaken naar NL84 RABO 0140 3688 92 t.n.v. Remonstrantse Gemeente Utrecht o.v.m. Groene Theologie of gebruik maken van deze QR-code:

Agenda