Zin op zondag: Charlotte Glorie ‘Op het gevoel’

Mabel Amber, still incognito... via Pixabay Zin op zondag: Charlotte Glorie ‘Op het gevoel’
Datum 10 november 2019
Tijd 14:30 uur
Locatie Hoorn
Entree
5 euro

Durf jij het aan om je een spiegel te laten voorhouden en verder te kijken dan je neus lang is?

Kom dan naar de voorstelling van de blinde kleinkunstenares Charlotte Glorie en laat je verrassen door haar originele kijk op het leven, het geloof en de maatschappij. In haar luisterliederen en conferences vertelt en zingt zij over alles wat haar raakt en bezighoudt, soms hilarisch, soms ontroerend, maar altijd herkenbaar voor iedereen met een open blik. Zo wisselen het tragikomische relaas van een overspannen schooljuf, een ontroerend geloofsgesprekje met jonge kinderen, een beschouwend gedicht over ouder worden, een absurdistisch lied over de toekomst van de zorg en een Afrikaans klinkende song over een in Nederland wonende vluchteling elkaar af.

Charlotte Glorie schrijft al haar teksten en melodieën zelf en begeleidt zichzelf aan de piano. De muziek van al haar liederen ligt goed in het gehoor en is tegelijk verrassend. Haar teksten zitten vol woordspelingen en onverwachte wendingen en getuigen van een groot inlevingsvermogen. Charlotte verzorgt zo’n zestig voorstellingen per jaar voor publiek in kerken, congrescentra, verenigingsgebouwen, zorginstellingen en kleine theaters. Elk optreden is uniek, omdat ze het leuk vindt om in te spelen op reacties vanuit de zaal en op de situatie van het moment.

Na haar optreden zijn haar cd’s “Op het gevoel” en “Geen probleem” en haar verzamelbundel “Zoals Zij” verkrijgbaar als aandenken aan deze bijzondere, afwisselende middag

Interesse?

  • Het adres van het Foreestenhuis is Grote Oost 43, Hoorn.
  • Iedereen is welkom, toegang €5 (meer mag, minder liever niet), inclusief koffie/thee.

Agenda