Korte berichten

Korte berichten


W
ie organiseert de volgende Contactledendag met ons?

Heeft u ook zo genoten van de laatste contactledendag? Jeuken uw handen om hier ook een bijdrage aan te leveren? Kom ons team versterken voor de volgende dag! Neem dan contact op met Evelijne Swinkels: 06 24514729 of evelijne.swinkels@planet.nl.

De Leven hoofdsponsor van Graceland

De Leven is hoofdsponsor geworden van jongerenfestival Graceland. Samen met de PKN steunen zij het festival vanwege haar openhartige en ruimdenkende karakter. Gelovigen van allerlei signatuur beleven respectvol naast elkaar de sfeer, sprekers en muzikale invulling. De Remonstranten dragen onder anderen Christa Anbeek en Annemarieke van der Woude aan voor een gesprek over voltooid leven. Anbeek zal daarnaast een creatief onderdeel vullen over kwetsbaar leven. Rachelle van Andel zal namens jongerengemeente Arminus een viering verzorgen op vrijdagavond 00.00 uur. Meer weten? Mail naar jaapmarinus@remonstranten.nl.

Aanvulling

In het meinummer van AdRem staat een interview met drie mensen uit de gemeente Lochem – Zutphen. Daarin vertellen zij enthousiast over hun plannen rond de vernieuwingsplek. Ten onrechte wordt daarmee de indruk gewekt dat de vernieuwingsplek alleen aan Lochem-Zutphen is toegewezen. Dat is niet het geval. De vernieuwingsplek is aangevraagd door en toegewezen aan twee gemeenten in gezamenlijkheid, namelijk aan Lochem – Zutphen en Doesburg.

 

 

Zie ook

Redactioneel: Herinneringen aan de Hoorneboeg
27 augustus 2018

Redactioneel: Herinneringen aan de Hoorneboeg

De zomer is aangebroken. Het voorjaar is dit jaar aangenaam lang en warm. In de eeuwenlange traditie vond op 2 juni de jaarlijkse Algemene Vergadering van de Remonstrantse Broederschap plaats. Zo warm als het was, zo verhit ging het soms toe, bijvoorbeeld in gesprekken over de vernieuwingsplekken… Lees verder

De geest van de Hoorneboeg werkt gewoon door
27 augustus 2018

De geest van de Hoorneboeg werkt gewoon door

Enthousiasme, dat is wat de geïnterviewden van vanmiddag uitstralen. De Hoorneboeg is voor hen heilige grond. Niet omdat de grond heilig is, maar omdat ze er zoveel bijzondere momenten hebben meegemaakt… Lees verder