Korte berichten

Korte berichten

Reprise Mannenretraite
Wegens overtekening van de eerste sessie wordt een tweede mannenretraite over het thema ‘Geluk en wijsheid’ aangeboden op vrijdag 1 februari (aankomst tussen 17.00-18.30 uur) tot zondagmiddag 3 februari (15.00 uur) op de Hoorneboeg in Hilversum.
Leiding: de predikanten Johan Goud en Foeke Knoppers. Aanmelden bij het landelijk bureau: info@remonstranten.nl of 030-2316970

Mensen
Op 3 november 2018 heeft Rachelle van Andel met goed gevolg haar proponentsexamen aan het Seminarie afgelegd. Zij is ondertussen aan het werk als vernieuwingspredikant in Eindhoven. Elders in dit blad treft u een samenvatting van haar eindscriptie aan.

Kerkdienst in Dordrecht was een succes
De gezamenlijke kerkdienst van de PKN-gemeente in de Grote Kerk in Dordrecht en de plaatselijke remonstranten op 11 november was een groot succes. Bijgaand enkele sfeerbeelden

Contactledendag 2019: (S)Amen in de zandbak
Op 13 april 2019 wordt weer de jaarlijkse contactledendag gehouden. Het thema dit jaar is Samen in de zandbak? Amen in de zandbak?. Creativiteit en samenwerking staan deze dag in het middelpunt. Na vele goede jaren in de Kapel in Hilversum, gaan we in 2019 naar de Kathedraal in Rotterdam: de Arminiuskerk.
Locatie: Arminiuskerk, Museumpark Rotterdam.
Tijd: 10.15 uur (ontvangst vanaf 9.45) tot 16.00 uur.
Inlichtingen: ds. Evelijne Swinkels-Braaksma, evelijne.swinkels@planet.nl

Zie ook