AdRem wordt vernieuwd

Foto: Robert Cooke

AdRem wordt vernieuwd en zoekt  fotografen en een accountmanger  advertenties.

Samen met ontwerpkantoor Vonk Specht werkt de redactie van AdRem aan de vernieuwing van dit remonstrantse magazine. Dit najaar rolt het eerste vernieuwde nummer van de pers. Nieuwe rubrieken, diepgravende interviews, pittige stukken en natuurlijk de nodige lichtere kost. Dit alles in een nieuwe vormgeving, met veel aandacht voor beeld en fotografie. Nog meer dan nu zoeken we de verbinding met de website en sociale media, zoals Facebook.

Met het oog hierop zoeken we getalenteerde amateurfotografen die AdRem willen voorzien van sterke en veelzeggende foto’s. Dat kunnen deels bestaande foto’s zijn, maar we hopen ook af en toe een opdracht voor een portret o.i.d. te kunnen uitzetten. Voorwaarde is dat de foto’s van goede kwaliteit zijn, qua compositie en resolutie. Er staat geen vergoeding tegenover, maar natuurlijk wel de eer om je foto’s afgedrukt te zien in AdRem. Als je belangstelling hebt of nadere vragen, stuur dan een e-mail naar Michel Peters , communicatie@remonstranten.nl, en stuur enkele foto’s mee (via Wetransfer).

De oplage van AdRem is 5.000 exemplaren en het blad wordt gelezen door een voor adverteerders interessante groep mensen. We willen aanbieders van producten en diensten graag beter attent maken op de kracht van AdRem en zoeken daarvoor een freelance accountmanager. Samen met de bureaudirecteur maakt hij een marketing/verkoopplan en benadert vervolgens potentiële adverteerders. We zoeken een commercieel gedreven verkoper, met gevoel voor de juiste verbinding tussen lezers en adverteerders. Het tijdsbeslag zal enkele uren per week zijn. Voor deze functie is een passende vergoeding beschikbaar, op basis van verkoopresultaat. Heb je belangstelling, stuur dan een e-mail met kort CV en motivatie naar Tom Harkema, harkema@remonstranten.nl. Uiteraard is hij ook beschikbaar voor vragen.

Zie ook

23 mei 2017

Over welke vrede hebben we het eigenlijk?

Einstein zei: ‘Ik weet niet wat licht is, maar wel wanneer het donker is’.  Gijsbert van Iterson Scholten maakt een analogie met Einstein om het kernprobleem aan te duiden waarop zijn promotieonderzoek aan de VU is gebaseerd: ‘Ik weet niet wat vrede is, maar wel wanneer het oorlog is’… Lees verder

23 mei 2017

Lady Boeddha 

Vanuit de Linh Ung – pagode boven Da Nang in Vietnam zegent Lady Boeddha de hypermoderne stad. Ze is van overal te zien, net als Christus boven Rio de Janeiro of Notre Dame de la Garde boven Marseille. En even mooi. Van honderd meters hoog beziet het witte marmeren beeld de hele omgeving met een milde blik van diepe empathie… Lees verder