Proza van de CoZa

Proza van de CoZa

Een nieuw begin?

Enkele vragen
Heeft u een goede zomer gehad? Lekker ontspannen thuis (Bad Hintergarten ;-)? Of bent u op stap geweest, misschien naar het buitenland?

Gaat u door waar u gebleven was? Of wordt het een nieuw begin? Gaat u straks weer naar kantoor? Mag u uw kinderen en kleinkinderen weer knuffelen? Mist u de rust en stilte van het begin van de pandemie? Bent u blij dat u weer uit eten mag en de bioscoop en het theater mag bezoeken?

Zingt u al weer tijdens de diensten? Is de jaarkalender al gevuld? Hebt u er zin in om met uw nieuwe dominee aan de slag te gaan? Of gaat u met uw buurgemeente op zoek naar een gezamenlijke toekomst?

Een nieuw seizoen
Het nieuwe seizoen staat op het punt van beginnen. Als gemeente, lid, belangstellende denkt u na over hoe u uw prachtige ideeën kunt verwezenlijken. U peinst over het aanpakken van uw problemen. U bent op zoek naar manieren hoe u uw mooie en minder mooie momenten met elkaar kunt delen.

Als ik bij u op bezoek ben of anderszins contact met u heb valt het me op hoe betrokken en gedreven u bent om voor het remonstrantse gedachtengoed een plek te creëren en te behouden. Elke keer weer ben ik daarvan zeer onder de indruk. Dat geeft me hoop en energie.

Ons aanbod
Uw ideeën en zorgen, wensen en klachten bespreekt u waarschijnlijk in uw gemeente en met degenen met wie u samenwerkt. Als u uw enthousiasme met ons wilt delen, als u vragen hebt aan ons of als u er alleen niet uitkomt, aarzel dan niet om ons te bellen of te schrijven of ons aan te spreken als we bij u te gast zijn. U kunt ons een e-mail sturen via info@remonstranten.nl.

Wat uw antwoord ook is op bovenstaande vragen: wees er van verzekerd dat we als CoZa ook dit nieuwe seizoen weer met u willen meedenken. Maak er gebruik van, wij zijn er voor u.

Plezier en succes in dit nieuwe seizoen wens ik u. Tot hoors en ziens!

Ard Verkerke
Lid van CoZa

 

Zie ook