Legpuzzel voor de toekomst van de Remonstranten

Legpuzzel voor de toekomst van de Remonstranten

Wat is er leuker dan een legpuzzel op tafel in de gezellige maand december. De Remonstranten geven een puzzel uit van de bekende schoolplaat van Wolters van de Synode van Dordrecht (1000 stukjes !)  Kinderen en kleinkinderen kunnen meepuzzelen en maken spelenderwijs kennis met de remonstrantse geschiedenis en het gedachtegoed.

Bij iedere puzzel zit een boekje over de geschiedenis, het heden en de toekomst van de Remonstranten. Bovendien is er een verwijzing naar de EO – uitzending van ‘God in de lage Landen’, waarin Ernst Daniel Smid verhaalt over de perikelen rond de Dordtse Synode in 1619.

Het complete puzzelpakket kan besteld worden bij uw eigen gemeente. Die stuurt U binnenkort een bestelformulier. Heeft U dit niet ontvangen? Vraag erom bij uw kerkenraad. De kosten voor puzzel en het boekje bedragen € 39.95,-. Uw eigen gemeente ontvangt € 20,-  per verkochte puzzel. Dat kunnen ze waarschijnlijk goed besteden.

De bestellingen moeten 28 september 2022 binnen zijn. Uw puzzelpakket wordt dan voor de Sinterklaas geleverd. Het kan dus ook een verrassend december-cadeau zijn.

Inlichtingen: claashamming@gmail.nl

Zie ook

Oorlog en vrede in de klas
12 oktober 2022

Oorlog en vrede in de klas

Redactielid Geertrui Meinema werkt als leerkracht in het basisonderwijs. Zij schrijft in AdRem geregeld over haar ervaringen en over bijzondere gebeurtenissen op school en in de klas. Ik denk nog.. Lees verder

Vredestheologie in tijd van oorlog
6 september 2022

Vredestheologie in tijd van oorlog

Fulco van Hulst schrijft over hoe we vanuit christelijk oogpunt moeten omgaan met oorlog en geweld… Lees verder