Legpuzzel voor de toekomst van de Remonstranten

Legpuzzel voor de toekomst van de Remonstranten

Wat is er leuker dan een legpuzzel op tafel in de gezellige maand december. De Remonstranten geven een puzzel uit van de bekende schoolplaat van Wolters van de Synode van Dordrecht (1000 stukjes !)  Kinderen en kleinkinderen kunnen meepuzzelen en maken spelenderwijs kennis met de remonstrantse geschiedenis en het gedachtegoed.

Bij iedere puzzel zit een boekje over de geschiedenis, het heden en de toekomst van de Remonstranten. Bovendien is er een verwijzing naar de EO – uitzending van ‘God in de lage Landen’, waarin Ernst Daniel Smid verhaalt over de perikelen rond de Dordtse Synode in 1619.

Het complete puzzelpakket kan besteld worden bij uw eigen gemeente. Die stuurt U binnenkort een bestelformulier. Heeft U dit niet ontvangen? Vraag erom bij uw kerkenraad. De kosten voor puzzel en het boekje bedragen € 39.95,-. Uw eigen gemeente ontvangt € 20,-  per verkochte puzzel. Dat kunnen ze waarschijnlijk goed besteden.

De bestellingen moeten 28 september 2022 binnen zijn. Uw puzzelpakket wordt dan voor de Sinterklaas geleverd. Het kan dus ook een verrassend december-cadeau zijn.

Inlichtingen: claashamming@gmail.nl

Zie ook

Kerk en oorlog
8 september 2022

Kerk en oorlog

Een tweegesprek tussen Bram Grandia en Johan Goud over gebruik van geweld en de oorlog in Oekraïne… Lees verder

Redactioneel ‘Oorlog en vrede’
12 oktober 2022

Redactioneel ‘Oorlog en vrede’

Het kerkelijk jaar gaat van feest tot feest. Religies hebben altijd de voortgang van de seizoenen gevierd door bepaalde dagen een bijzondere invulling te geven. De vorige seminariumhoogleraar schreef er.. Lees verder